Data Group Aames

Stadion Säätiö asiakastarina

Visma Entryn käyttöönotto Stadion-säätiölle

”Visma Entryn käyttöönotto meni sujuvasti, helposti ja hyvin! Napakka starttipaketti aloitukseen sekä simppelit ohjeet henkilökunnalle.”

Marika Sievers, Stadion Säätiö

Asiakas: Stadion-säätiö perustettiin joulukuussa 1927. Säätiön perustivat keskeiset urheilujärjestöt, Helsingin kaupunki ja hieman myöhemmin tuli mukaan Suomen valtio opetusministeriön kautta. Säätiön perustamisajatuksen keskeisin tavoite oli saada rakennetuksi Helsinkiin sellainen stadion, että Helsinki voi anoa kesäolympiakisoja järjestettäväkseen.

Nykyisin Stadion-säätiön hallinnon päätehtävä on Olympiastadionin rakennuksen ja toiminnan kaikinpuolinen kehittäminen.

Asiakkaan edustaja: Marika Sievers, talousassistentti

Tilaus: Visma Entry työajanseuranta

Tarve: Heillä ei ollut käytössä mitään työajanseurantaa. Tarpeena oli helpottaa arkea, muun muassa palkanmaksun suhteen ja, että Stadionilla järjestetyissä tapahtumissa niihin käytetyt työtunnit pystytään kohdistamaan suoraan oikeaan tapahtumaan.

Käyttöönoton prosessi: Käyttöönotto onnistui sujuvasti, helposti ja hyvin. ”Napakka starttipaketti aloitukseen sekä simppelit ohjeet henkilökunnalle.”

Odotukset tuotteelle”Arjen sujuvuus! Kaikki asiat mitä työaikoihin, poissaoloihin ja lomiin liittyy, löytyy yhdestä paikasta ja todella selkeästi.”

Miksi Entry oli asiakkaalle oikea valinta? 

Visma Entry työajanseuranta -ohjelma on sopiva kaikille toimialoille ja muokattavissa täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi lomakkeet ja raportit voidaan erittäin helposti muokata juuri sen näköisiksi kun asiakas haluaa. Työajat, saldot, ylityöt, kilometrit ja päivärahat saa Entrylla kirjattua todella nopeasti esim. mobiilisovelluksella, ja itse käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen.

Monessa yrityksessä tehdään vielä työaikakirjaukset paperille tai Exceliin joka viedään palkanlaskijalle kirjattavaksi palkanlaskentaan. Kokonaisuus vie paljon aikaa ja tiedot ovat usein puutteellisia.

Raportointiin Entry tuo myös helpotusta, sillä näkee helposti ja reaaliaikaisesti mm. työntekijöiden työtunnit, ylityöt ja poissaolot.”
– Annina Vuori, DG Aames, Sovellusasiantuntija

Tehokkuutta työajanseurantaan

Visma Entry-työajanseurantajärjestelmä

Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.

Työaikojen ja tuntien kirjaamisen sekä tarkistamisen tulee olla helppoa ja nopeaa – Visma Entry -työajanseuranta­järjestelmän avulla varmistat, että jokainen tunti ja kulu kirjataan päivittäin oikein. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja muokattavuutensa takia Visma Entry sopii lähes kaikkien toimialojen työajanseurantaan.

Haluatko kokeilla, miten helppoa Visma Entryn käyttö on? Kokeile Visma Entryä maksutta 14 päivän ajan.

Työajanseurantaan sujuvuutta Visma Entryllä