Data Group Aames

DG Copilot 365

DG Copilot 365

Microsoft 365 Copilot on tekoälytyökalu, joka nopeuttaa käyttäjien töitä tarjoamalla keskusteluikkunan, jonka avulla tekoälyä voidaan kehottaa hakemaan tietoa tai suorittamaan tehtäviä Microsoft 365 -sovelluksissa. Lue lisää Copilotista

Tekoäly on vain niin hyvä, kuin tieto, jonka se löytää. Siksi tietojenhallintaan on syytä panostaa jo ennen käyttöönottoa, jotta uudesta työkalusta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä irti ja sen käyttö on turvallista.

Organisaatiosi voi olla valmis ottamaan Copilotin käyttöön heti, jos

  • tiedot on tallennettu Microsoft 365 -alustalle
  • tietojen tallennukseen ja käyttöön on selkeät käytännöt
  • tietoturvan taso ja käyttöoikeudet on varmistettu

Tällöin tekoäly voi hyödyntää turvallisesti kaikkea sitä tietoa, joka liittyy organisaationne toimintaan ja käytäntöihin.

DG Copilot 365 -palvelu

  • Tietoturva – Autamme varmistamaan Copilotin tietoturvallisen käytön.
  • Tietojen saatavuus ja oikeellisuus – Luomme kanssanne tietojenhallintastrategian ja ohjeistuksen, jotta tekoäly voi toimia tehokkaasti ja luotettavasti.
  • Käyttöönotto ja hyödyntäminen – Autamme löytämään tehtävät, joissa tekoäly voi tuoda yritykselle ja työntekijöille lisäarvoa.
  • Jatkuva kehitys – Varmistamme, että koko IT-ratkaisu palvelee yritystänne nyt ja tulevaisuudessa. 

Microsoft 365 Copilot-usein kysytyt kysymykset

Copilotin hyödyt turvallisesti käyttöön

Tarjoamme apua Copilotin hallittuun käyttöönottoon, jolloin käyttäjät voivat hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia monipuolisesti ja turvallisesti.

Tekoälykartoituksessa tutkitaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, miten tekoäly voisi parhaiten tukea ja edistää yrityksen liiketoimintatavoitteita. Kartoitus auttaa tunnistamaan potentiaaliset tekoälyn sovelluskohteet, sekä määrittämään strategiat ja toimenpiteet tekoälyn tehokkaalle hyödyntämiselle.

Tietoturva

Käyttäjän Copilot pääsee käsiksi kaikkeen Microsoft 365 -palvelussa olevaan tietoon, johon sen käyttäjällä on oikeudet. Autamme varmistamaan Copilotin turvallisen hallinnan, sekä käymään läpi kaikki tarvittavat tietoturva-asiat ennen käyttöönottoa. 

Tietojen saatavuus ja oikeellisuus

Jotta Copilotilla olisi käytössä mahdollisimman kattavasti ajantasaista tietoa, on yrityksellä hyvä olla pelisäännöt, mitä tallennetaan ja mihin. Autamme yritystäsi luomaan toimivan tietojenhallintastrategian ja ohjeistuksen, jotta tekoäly voi toimia tehokkaasti ja luotettavasti.

Käyttöönotto ja hyödyntäminen

Autamme löytämään tehtävät, joissa tekoäly voi tuoda yritykselle ja työntekijöille lisäarvoa. Tarjoamme myös koulutusohjelman, joka auttaa henkilökuntaa hyödyntämään paremmin Copilotin mahdollisuuksia.

Jatkuva kehitys

Varmistamme, että koko IT-ratkaisu palvelee yritystänne nyt ja tulevaisuudessa.