DataGroup Aames

Ohjelmistot

Paranna avullamme yrityksesi tuottavuutta ja kilpailukykyä!
Ohjelmistot

Tehosta yrityksesi toimintaa

Laaja tarjontamme  ohjelmistoissa luo asiakkaille edellytykset valita sopivimmat ohjelmistoratkaisut ja palvelut yrityksen elinkaaren mukana muuttuviin tarpeisiin.

Aames Oy:n asiantuntijuus sisältää monimuotoisia toiminnanohjauksen ratkaisuja: taloushallinnon, ostotoimintojen ja henkilöstöhallinnon. Tämän päivän ydinosaamista ovat erilaiset mobiiliratkaisut, langattomuus, ulkoistaminen ja päätelaitteista riippumaton käyttö.

Tutustu ratkaisuihimme ja valitse tarpeisiisi sopiva!

Taloushallinto-ohjelmat

Tarjoamme luotettavat taloushallinto-ohjelmat kaikenkokoisille yrityksille ja eri toimialoille. Tutustu ratkaisuihimme ja valitse tarpeisiisi sopiva!

Palkanlaskenta-ohjelmat

Modernit ohjelmistomme tekevät palkanlaskennasta, palkanmaksusta, yrityksen sisäisestä tiedonjaosta ja viranomaisraportoinnista sujuvampaa. Tutustu ratkaisuihimme!

Kirjanpito-ohjelmat

Meiltä löytyy sopiva kirjanpito-ohjelma kaiken kokoisille yrityksille ja tilitoimistoille.

Toiminnanohjausjärjestelmät

Tee liiketoiminnasta sujuvaa ja säästä kustannuksissa kokoamalla yrityksen keskeiset toiminnot yhteen toiminnanohjausjärjestelmään. Ratkaisut PK- ja suurille yrityksille sekä toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Laskutusohjelmat

Lähetä laskut vaivatta verkkolaskulain vaatimassa sekä asiakkaan toivomassa muodossa. Kotiuta saatavat nopeasti automaattisella laskutuksella sekä hoida halutessasi myös perintä avullamme automaattisesti suoraan laskutusohjelmasta.

Matka- ja kuluhallinta

Valitse luotettava kulu- ja matkalaskuohjelma, joka säästää sekä työntekijöiden että kirjanpitäjien aikaa automaation avulla.

Verkkokauppa

Tarjoamme helppokäyttöiset verkkokauppa-alustat pieniin ja suuriin tarpeisiin.

Työajanseuranta järjestelmät

Valitse työajanseurantajärjestelmä, joka helpottaa sekä työntekijän että työnantajan arkea. Integroi ohjelma palkkahallintoon ja muihin järjestelmiin tarpeidesi kasvaessa.

Sähköinen arkistointi

Arcista Älyarkistointi muodostaa sähköisen arkistoinnin, johon linkitetään kaikki siihen liittyvät tulosteet kuten laskujen kuvat tai kuitit.

Sähköinen allekirjoitus

Sähköisen allekirjoituksen avulla keräät allekirjoitukset asiakirjoihin ajasta ja työpisteen sijainnista riippumatta. Samalla minimoit manuaaliseen työhön käytetyn ajan, kulut ja resurssit kerralla.

Tuotannonohjaus Sky planner

Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus tekoälyllä. SkyPlanner on tuotannon työkalu teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

Varastonhallinta Talk'Pick

Talk’nPick sovellus on ketterä ja multimodaalinen, puheella, skannereilla tai näppäimistöltä käytettävä varastohallinnan ratkaisu, joka hoitaa kaikki tärkeimmät varastonhallinnan tehtävät: vastaanotot, sisäiset siirrot, keräilyn, inventoinnit jne.