Data Group Aames

Ohjelmistot

Paranna avullamme yrityksesi tuottavuutta ja kilpailukykyä!
Ohjelmistot

Tehosta yrityksesi toimintaa

Laaja tarjontamme  ohjelmistoissa luo asiakkaille edellytykset valita sopivimmat ohjelmistoratkaisut ja palvelut yrityksen elinkaaren mukana muuttuviin tarpeisiin.

Aames Oy:n asiantuntijuus sisältää monimuotoisia toiminnanohjauksen ratkaisuja: taloushallinnon, ostotoimintojen ja henkilöstöhallinnon. Tämän päivän ydinosaamista ovat erilaiset mobiiliratkaisut, langattomuus, ulkoistaminen ja päätelaitteista riippumaton käyttö.

Miksi valita Aames Oy kumppaniksi?
 

Aames on oikeasti asiakkaistaan kiinnostunut ja valmis laittamaan kädet kyynärpäitä myöten saveen. Mielenkiintoisissa keskusteluissa tulee itse asiassa sivulauseissa ilmi asioita, joiden käsittely teetättää asiakkaalla paljon töitä ja joissa on päällekkäisiä vaiheita. Hyvänä esimerkkinä toimii työntekijöiden kuittien hankala hallinnointi. Ohimennen heitetty kommentti paljastaa päivittäisten rutiinien pullonkaulat.”
Kimmo Tattari, Aames Oy:n toimitusjohtaja

DG Aames
Täyden palvelun IT kumppanisi
Taloushallinto-ohjelmat, laskutusohjelmat

Taloushallinto-ohjelmat

Tarjoamme luotettavat taloushallinto-ohjelmat kaikenkokoisille yrityksille ja eri toimialoille. Tutustu ratkaisuihimme ja valitse tarpeisiisi sopiva!

Sähköinen palkanlaskenta

Palkanlaskenta-ohjelmat

Modernit ohjelmistomme tekevät palkanlaskennasta, palkanmaksusta, yrityksen sisäisestä tiedonjaosta ja viranomaisraportoinnista sujuvampaa. Tutustu ratkaisuihimme!

Tehokkuutta kiinteistönhallintaan

Kirjanpito-ohjelmat

Meiltä löytyy sopiva kirjanpito-ohjelma kaiken kokoisille yrityksille ja tilitoimistoille.

Tehokas toiminnanohjaus

Toiminnanohjausjärjestelmät

Tee liiketoiminnasta sujuvaa ja säästä kustannuksissa kokoamalla yrityksen keskeiset toiminnot yhteen toiminnanohjausjärjestelmään. Ratkaisut PK- ja suurille yrityksille sekä toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Yrityksen laskutus helposti

Laskutusohjelmat

Lähetä laskut vaivatta verkkolaskulain vaatimassa sekä asiakkaan toivomassa muodossa. Kotiuta saatavat nopeasti automaattisella laskutuksella sekä hoida halutessasi myös perintä avullamme automaattisesti suoraan laskutusohjelmasta.

Matkalaskujen ja kulujen hallinta

Matka- ja kuluhallinta

Valitse luotettava kulu- ja matkalaskuohjelma, joka säästää sekä työntekijöiden että kirjanpitäjien aikaa automaation avulla.

Verkkokauppa

Tarjoamme helppokäyttöiset verkkokauppa-alustat pieniin ja suuriin tarpeisiin.

Matkalaskujen ja kulujen hallinta

Työajanseuranta järjestelmät

Valitse työajanseurantajärjestelmä, joka helpottaa sekä työntekijän että työnantajan arkea. Integroi ohjelma palkkahallintoon ja muihin järjestelmiin tarpeidesi kasvaessa.

Työajanseuranta yksinkertaisemmaksi

Sähköinen arkistointi

Arcista Älyarkistointi muodostaa sähköisen arkistoinnin, johon linkitetään kaikki siihen liittyvät tulosteet kuten laskujen kuvat tai kuitit.

Yksinkertaista ja nopeuta allekirjoittamista

Sähköinen allekirjoitus

Sähköisen allekirjoituksen avulla keräät allekirjoitukset asiakirjoihin ajasta ja työpisteen sijainnista riippumatta. Samalla minimoit manuaaliseen työhön käytetyn ajan, kulut ja resurssit kerralla.

Tuotannonsuunnittelu tekoälyllä

Tuotannonohjaus Sky planner

Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus tekoälyllä. SkyPlanner on tuotannon työkalu teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

Varastonhallinta Talk'Pick

Talk’nPick sovellus on ketterä ja multimodaalinen, puheella, skannereilla tai näppäimistöltä käytettävä varastohallinnan ratkaisu, joka hoitaa kaikki tärkeimmät varastonhallinnan tehtävät: vastaanotot, sisäiset siirrot, keräilyn, inventoinnit jne.