Data Group Aames

Ohjelmistot

Paranna avullamme yrityksesi tuottavuutta ja kilpailukykyä!
Ohjelmistot

Tehosta yrityksesi toimintaa

Laaja tarjontamme  ohjelmistoissa luo asiakkaille edellytykset valita sopivimmat ohjelmistoratkaisut ja palvelut yrityksen elinkaaren mukana muuttuviin tarpeisiin.

Aames Oy:n asiantuntijuus sisältää monimuotoisia toiminnanohjauksen ratkaisuja: taloushallinnon, ostotoimintojen ja henkilöstöhallinnon. Tämän päivän ydinosaamista ovat erilaiset mobiiliratkaisut, langattomuus, ulkoistaminen ja päätelaitteista riippumaton käyttö.

Joko tunnet Kimmon?

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 20 vuoden kokemus eri ohjelmistoratkaisuista ja palveluista.
Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

“Mieluiten menen kasvotusten tapaamaan asiakasta, jolloin voimme keskustella avoimesti haasteista ja mieltä askarruttavista asioista. Pääsen näkemään, miten yrityksessä hyödynnetään eri järjestelmiä, prosesseja ja työtapoja. Pystymme sitten yhdessä löytämään asiakkaalle oikeat ratkaisut. Mietin aina, miten voimme kehittää asiakkaan liiketoimintaa kustannustehokkaasti ja tuoda helpotusta rutiineihin.”
Taloushallinto-ohjelmat, laskutusohjelmat

Taloushallinto-ohjelmat

Tarjoamme luotettavat taloushallinto-ohjelmat kaikenkokoisille yrityksille ja eri toimialoille. Tutustu ratkaisuihimme ja valitse tarpeisiisi sopiva!

Sähköinen palkanlaskenta

Palkanlaskenta-ohjelmat

Modernit ohjelmistomme tekevät palkanlaskennasta, palkanmaksusta, yrityksen sisäisestä tiedonjaosta ja viranomaisraportoinnista sujuvampaa. Tutustu ratkaisuihimme!

Tehokkuutta kiinteistönhallintaan

Kirjanpito-ohjelmat

Meiltä löytyy sopiva kirjanpito-ohjelma kaiken kokoisille yrityksille ja tilitoimistoille.

Tehokas toiminnanohjaus

Toiminnanohjausjärjestelmät

Tee liiketoiminnasta sujuvaa ja säästä kustannuksissa kokoamalla yrityksen keskeiset toiminnot yhteen toiminnanohjausjärjestelmään. Ratkaisut PK- ja suurille yrityksille sekä toimialakohtaisiin tarpeisiin.

Yrityksen laskutus helposti

Laskutusohjelmat

Lähetä laskut vaivatta verkkolaskulain vaatimassa sekä asiakkaan toivomassa muodossa. Kotiuta saatavat nopeasti automaattisella laskutuksella sekä hoida halutessasi myös perintä avullamme automaattisesti suoraan laskutusohjelmasta.

Matkalaskujen ja kulujen hallinta

Matka- ja kuluhallinta

Valitse luotettava kulu- ja matkalaskuohjelma, joka säästää sekä työntekijöiden että kirjanpitäjien aikaa automaation avulla.

Verkkokauppa

Tarjoamme helppokäyttöiset verkkokauppa-alustat pieniin ja suuriin tarpeisiin.

Matkalaskujen ja kulujen hallinta

Työajanseuranta järjestelmät

Valitse työajanseurantajärjestelmä, joka helpottaa sekä työntekijän että työnantajan arkea. Integroi ohjelma palkkahallintoon ja muihin järjestelmiin tarpeidesi kasvaessa.

Työajanseuranta yksinkertaisemmaksi

Sähköinen arkistointi

Arcista Älyarkistointi muodostaa sähköisen arkistoinnin, johon linkitetään kaikki siihen liittyvät tulosteet kuten laskujen kuvat tai kuitit.

Yksinkertaista ja nopeuta allekirjoittamista

Sähköinen allekirjoitus

Sähköisen allekirjoituksen avulla keräät allekirjoitukset asiakirjoihin ajasta ja työpisteen sijainnista riippumatta. Samalla minimoit manuaaliseen työhön käytetyn ajan, kulut ja resurssit kerralla.

Tuotannonsuunnittelu tekoälyllä

Tuotannonohjaus Sky planner

Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus tekoälyllä. SkyPlanner on tuotannon työkalu teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

Varastonhallinta Talk'Pick

Talk’nPick sovellus on ketterä ja multimodaalinen, puheella, skannereilla tai näppäimistöltä käytettävä varastohallinnan ratkaisu, joka hoitaa kaikki tärkeimmät varastonhallinnan tehtävät: vastaanotot, sisäiset siirrot, keräilyn, inventoinnit jne.