Data Group Aames

Yhteystiedot

Ketterä ja joustava asiantuntijaorganisaatio – alansa huippuosaaja!
Luotettava it-apu ja tuki läheltä

Yhteystiedot - ota yhteyttä asiantuntijoihin

Asiantuntijamme auttavat Sinua!

Meille on tärkeää, että asiakkaalla on vain yksi numero, johon soittaa tarpeen tullen. 

Korkein luottoluokitus 2023
Osoite

Bulevardi 17
00120 Helsinki

Y-tunnus

0110207-6

Puhelin

09 693 1414

Sähköposti

myynti@aames.fi

Henkilöstö - Data Group Aames

Kimmo Tattari
Kimmo Tattari
Toimitusjohtaja
0400 816 146
kimmo.tattari@aames.fi
Annina Vuori
Annina Vuori
Sovellusasiantuntija
0400 402 654
annina.vuori@aames.fi
Tuomo Halonen
Tuomo Halonen
Järjestelmäasiantuntija
045 775 00515
tuomo.halonen@aames.fi
Anna Kajander
Anna Kajander
Ohjelmistoasiantuntija
040 940 2036
anna.kajander@aames.fi

Ketterä IT- ja yritysohjelmistojen asiantuntijayritys

Tarjoamme mitattavia ratkaisuja

Vuodet ovat vierineet, mutta toimintamme perusarvot ovat säilyneet samoina. Tärkein arvomme on asiakkaiden auttaminen. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme sinun menestyvän omassa liiketoiminnassasi. Haemme aina yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tavoitteenamme on tuottaa mitattavaa lisäarvoa yrityksellesi – vapauttaa aikaa liiketoimintasi kehittämiseen, harrastuksiisi tai perheesi pariin. Tunnemme alan innovatiiviset IT- ja toiminnanohjausratkaisut, joiden avulla automatisoimme yrityksesi rutiineja sekä parannamme tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Panostamme asiakaspalveluun ja -ymmärrykseen

Ajan henkeen yritykset digitalisoivat palveluitaan, myös asiakaspalveluaan. Me Aameksen asiantuntijat koemme edelleen ihmisten välisen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen tärkeäksi. Tavoitat meidät aina tarvittaessa verkon lisäksi nopeasti myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun sekä asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärrykseen. Mitä perinpohjaisemmin tunnemme yrityksesi, sitä paremmin voimme palvella ja tarjota tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Oman henkilökuntamme ja ympäristömme hyvinvointi ovat myös ydinarvojamme. Pyrimme hiilineutraaliin tulevaisuuteen, joten kehitämme omaa toimintaamme myös ekologisesta näkökulmasta.

Joko tunnet Kimmon?

Aames on oikeasti asiakkaistaan kiinnostunut ja valmis laittamaan kädet kyynärpäitä myöten saveen. Mielenkiintoisissa keskusteluissa tulee itse asiassa sivulauseissa ilmi asioita, joiden käsittely teetättää asiakkaalla paljon töitä ja joissa on päällekkäisiä vaiheita. Hyvänä esimerkkinä toimii työntekijöiden kuittien hankala hallinnointi. Ohimennen heitetty kommentti paljastaa päivittäisten rutiinien pullonkaulat.”

-Kimmo Tattari, toimitusjohtaja

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 20 vuoden kokemus eri ohjelmistoratkaisuista ja palveluista. Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

Kimmon lääke onnistuneeseen yhteistyöhön on avoimuus: “Mieluiten menen kasvotusten tapaamaan asiakasta, jolloin voimme keskustella avoimesti haasteista ja mieltä askarruttavista asioista. Pääsen näkemään, miten yrityksessä hyödynnetään eri järjestelmiä, prosesseja ja työtapoja. Pystymme sitten yhdessä löytämään asiakkaalle oikeat ratkaisut. Mietin aina, miten voimme kehittää asiakkaan liiketoimintaa kustannustehokkaasti ja tuoda helpotusta rutiineihin.”

Kimmo Tattari

Haluatko Kimmon kylään?

Ota yhteyttä ja tilaa IT-järjestelmäsi nykytilan kartoitus veloituksetta!