Data Group Aames

Työajanseuranta

Visma Entry työajanseurantajärjestelmä

Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.

Visma Entry palvelee sekä työntekijää että työnantajaa

Työaikojen ja tuntien kirjaamisen sekä tarkistamisen tulee olla helppoa ja nopeaa – Visma Entry -työajanseuranta­järjestelmän avulla varmistat, että jokainen tunti ja kulu kirjataan päivittäin oikein ja kaikki tehty työ tulee laskutettua!

Monipuolisten ominaisuuksiensa ja muokattavuutensa takia Visma Entry sopii lähes kaikkien toimialojen työajanseurantaan.

Rakennusalalle meillä on oma tuote –
 tutustu Moveniumiin →

Edullinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä

Visma Entryn hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Ei piilokuluja! Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Säästölaskurin avulla arvioit kuinka paljon hyödyt työajanseurantajärjestelmän käytöstä, verrattuna manuaaliseen tuntien kirjaamiseen ja hyväksymiseen

Visma Entryn ominaisuudet:

Ei epämääräisiä paperilappuja, vaan yksi järjestelmä, jossa kaikki työaikatiedot pysyvät tallessa.  Järjestelmä toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sovelluksessa ja selaimessa, puhelimella ja tietokoneella.

  • Mobiili työajanseuranta
  • Työajan tulkinta
  • Loma- ja poissaoloseuranta
  • Työaikapankki
  • Projektiseuranta
  • Raportointi
  • Työvuorosuunnittelu
Työajanseurantaan sujuvuutta Visma Entryllä
Haluatko kokeilla, miten helppoa Entry työajanseuranta­järjestelmän käyttö on?

Saat heti käyttöösi monipuoliset sähköisen työajanseurannan työkalut, kuten esimerkiksi saldot, sekä työaikojen kohdennuksen tehtäville.
14 päivän koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Kokeile huoletta!

”Entryn paras puoli on se, että se on niin monipuolinen. Entry on myös järkevästi hinnoiteltu ja saimme testata järjestelmää joustavasti.”

Visma Entry -työajan­seuranta­järjestelmä asiakas­kokemuksia

”Visma Entryn käyttöönotto meni sujuvasti, helposti ja hyvin! Napakka starttipaketti aloitukseen sekä simppelit ohjeet henkilökunnalle.”
Marika Sievers, Stadion Säätiö

Visma Entry työajanseuranta
Kiinnostaako työajanseuranta?
Ota yhteyttä!

Annina Vuori
Sovellusasiantuntija
0400 402 654

annina.vuori@aames.fi

Annina Vuori