Data Group Aames

Työajanseuranta

Visma työajanseuranta

Visma työajanseuranta helpottaa sekä työntekijän että työnantajan arkea. Integroi ohjelma palkkahallintoon ja muihin järjestelmiin tarpeidesi kasvaessa.

Visma Entry

Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.

Kun käytössäsi on työaikojen merkkaamiseen ja työaikatietojen hallinnointiin tarkoitettu järjestelmä, tuntien kirjaaminen ja seuranta käyvät helposti eikä niihin kulu ylimääräistä aikaa. Työajanseurantaan tarkoitettu mobiilisovellus tarjoaa joustoa ja helppoutta ja tuo tuntien kirjaamisen osaksi arkea.

Visma Entry työajanseuranta

Ei epämääräisiä paperilappuja, vaan yksi järjestelmä, jossa kaikki työaikatiedot pysyvät tallessa. Entryllä onnistuvat niin projektien tuntiseuranta, kuin liikkuvan työn ja toimistotyönkin työajan kirjaaminen ja raportointi. Työajan tulkinta tukee kaikkia suomalaisia työehtosopimuksia. Käytettävissäsi on myös saldojen seuranta ja työaikapankki. Järjestelmä toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

”Entryn paras puoli on se, että se on niin monipuolinen. Entry on myös järkevästi hinnoiteltu ja saimme testata järjestelmää joustavasti.”

Edullinen ja monipuolinen järjestelmä työajanseurantaan

Visma Entryn hinnoittelu on yhtä simppeli ja ymmärrettävä kuin itse järjestelmäkin. Useille eri toimialoille soveltuva Entry on tehokas ja edullinen työajanseuranta. Visma Entry -työajanseurantajärjestelmän hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Kustannukset ovat selkeät eikä yllätys- tai piilokuluja synny.

Työajanseurantaan sujuvuutta Visma Entryllä

Visma Movenium

Kokonaisratkaisu työmaan hallintaan.

Movenium sisältää helppokäyttöiset sähköiset työkalut työmaan hallinnointiin. Hoidat työajan- ja työturvallisuudenseurannan, kulunvalvonnan, verotusilmoitukset ja perehdytykset yhden järjestelmän kautta.

”Moveniumin parhaita puolia ovat helppokäyttöisyys, räätälöitävyys ja järjestelmän tuoma ajansäästö palkanlaskennassa. Myös Aameksen palvelualttius ansaitsee erityismaininnan” 
Peter Jossandt, Romanoff Asennus Oy

Movenium tuo helpotusta urakkapalkkaan

Visma Moveniumin sähköisen työajanseurannan avulla saat ryhtiä työaikakirjauksiin ja varmistat, että kaikki työt tulee laskutettua. Tuntikirjaukset hoituvat reaaliaikaisesti ja nopeasti mobiilisovelluksella, selaimella tai leimauslaitteella.

Moveniumin avulla hoidat lakisääteiset kulun- ja työajanseurannat, täytät rakentamisen tiedonantovelvollisuuden sekä varmistat, että kaikki työt tulee laskutettua. Työmaaperehdytys, työmaapäiväkirjan ylläpito sekä TR- ja MVR-mittaukset käyvät kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Moderni käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

”Hyvä, kun ei parketin pohjaan kirjattuna tullut merkintöjä palkanlaskijalle. Kyllä se palkkaviidakko oli syy meillä ottaa Movenium käyttöön.”

Visma Movenium tuo helpotusta urakkalaskentaan
Kulunvalvontajärjestelmä
Kiinnostaako työajanseuranta?
Ota yhteyttä!

Annina Vuori
Sovellusasiantuntija
0400 402 654

annina.vuori@aames.fi

Annina Vuori