Data Group Aames

Tietoturvapalvelut

Epävakaa tilanne lisää tietoturvariskejä. Data Groupin tietoturvapalvelut varmistavat yrityksesi ajantasaisen tietoturvan. Lue lisää! Kansainvälisen turvallisuustilanteen heikentyminen voi aiheuttaa tietoturvariskejä myös Suomalaisille yrityksille.

Nyt on erityisen tärkeää, että jokaisen yrityksen johto käy läpi mahdolliset riskit, huolehtii suojauskäytännöistään, sekä ylläpitää aktiivisesti toimenpiteitä, joilla varmistetaan toiminnan jatkuvuus.

Tietoturvakartoitus

Verkkorikolliset hyödyntävät julki tulleita tietoturva-aukkoja yhä nopeammin.

Varaa tietoturvakartoitus,  jossa selvitämme yhdessä yrityksesi kanssa, kuinka voisitte parantaa tietoturvaanne. 

Varmista yrityksesi tietoturva - Aames Oy

DG Tietoturva

DG Tietoturva on pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu, helposti käyttöön otettava tietoturvapalvelu.

Se suojaa kannettavat, työasemat ja tiedostopalvelimet haittaohjelmilta ja roskapostilta. Kaikkia laitteita hallitaan keskitetys

Tietoturvapalvelut

DG Salattu Sähköposti

Helppo ja edullinen tapa lähettää sekä vastaanottaa luottamuksellista tietoa

Käyttäjälle sähköpostin suojaaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Viestin salaaminen tapahtuu yksinkertaisesti lisäämällä vastaanottaja-kenttään ”salauskäsky”, käyttämällä outlook-integraatiota tai perustuen automatiikkaan – esimerkiksi jos viestistä löytyy henkilötunnus. Vastaanottaja saa suojatun sähköpostipostiviestin auki klikkaamalla viestin linkkiä. 

Sähköpostin salaus

DG Varmuuskopiointi

Automaattiset ja ajastetut varmistusratkaisut kaikkiin laite- ja järjestelmäkokonaisuuksiin

Palvelumme varmistaa, että yrityksesi liiketoiminnalle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Mahdollisen vian tai onnettomuuden sattuessa pääset nopeasti takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, sillä palautamme varmistetut tiedot tuhoutuneiden tietojen tilalle.

Varmuuskopiointi - Data Group Aames

DG Tietojen tuhoaminen

DG Tietojen tuhoaminen –palvelu tyhjentää tiedot

DG Tietojen tuhoaminen –palvelu tyhjentää tiedot PC:stä, palvelimista, loogisista yksiköistä (LUN), virtuaalilevyistä sekä älypuhelimista ja taulutietokoneista – myös yksittäiset tiedostot tai kansiot.

M365

DG Tietojen palautus

Tietojenpalautus kaikenlaisista laitteista.

Yrityksille tietojen menetys – pienempikin – on liiketoimintariski, josta seuraa välittömiä ja välillisiä kustannuksia. Mitä pidemmäksi tietojen menettämisen aiheuttama käyttökatkos venyy, sitä merkittävämmät ovat yleensä myös seuraukset. Varmuuskopioinneista huolimatta yli kolmasosa tuhannen käyttäjän otannasta oli menettänyt tietojaan viimeisen vuoden aikana.

Tietorvapalvelut yrityksille -haluatko lisätietoja?
Tietojen palautus - Data Group Aames
Lataa maksuton tietojenpalautusopas