DataGroup Aames

Tuotannonohjaus Sky Planner

Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus tekoälyllä

Hienokuormitus ja tuotannonohjaus on tehty SkyPlannerissa helpoksi ja monipuoliseksi. SkyPlannerin tuotannonsuunnittelu järjestää työjonot siten, että saat maksimoitua tuotantosi tehokkuuden ja läpimenoajat. SkyPlanner on tuotannon työkalu teollisen työn suunnitteluun, ohjaamiseen ja ennustamiseen.

SkyPlanner voidaan integroida mihin tahansa toiminnanohjausjärjestelmään, eli ERP-ohjelmistoon.

Miten SkyPlanner toimii?

SkyPlannerin hienokuormitus sisältää kehittyneen tekoälyn, joka antaa suunnittelijalle ehdotuksia järkevimmistä tavoista järjestää työt. Edistynyt tuotannonohjaus nostaa liikevaihtoanne ja parantaa toimitusvarmuutta.

Tekoäly järjestää työjonoja

SkyPlanneriin rakennettu tekoäly ehdottaa sinulle tehokkaimman järjestyksen työpisteiden työjonoksi. Voit antaa prioriteetteja ja toimintaohjeita tekoälylle, eli se säilyttää sinulla silti päätösvallan. Tekoälyn ehdotukset perustuvat toiminnanohjausjärjestelmästä haettuun tuotantotietoon ja sinun antamiisi prioriteetteihin. Tekoäly etsii järjestyksen, jolla kaikki työnne voidaan kiireisessäkin tilanteessa toimittaa mahdollisimman ajoissa asiakkaille ja jolla tehdas toimii mahdollisimman tehokkaasti.

Tekoäly huolehtii oikeasta vaihejärjestyksestä ja materiaalien saatavuudesta. Tekoäly simuloi varastotilanteita tulevaisuudessakin ja työt suunnitellaan siis tehtäväksi kun materiaalia on saatavilla.

Hienokuormita töitä työpisteille

Erittäin helppokäyttöisessä hienokuormituksen näkymässä voit raahata aloitusvalmiita töitä työpisteiden työjonoihin. Näet silmäyksellä töiden valmistumisajat ja tuotannon käyttöasteet. Näet myös reaaliaikaisena työn alla olevat työn vaiheet kullakin työpisteellä.