Data Group Aames

Matka- ja kuluhallinta

Visma.net Expense - Mutkatonta matka- ja kululaskujen käsittelyä

Selkeä ja monipuolinen matka- ja kululaskuohjelma – toimii mutkattomasti mobiilissa ja selaimessa.

🧾 Kuittien käsittely ja kululaskujen syöttäminen onnistuu sujuvasti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla.

🚗 Matkalaskut vaivatta –  ohjelma laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat, myös ulkomaanmatkoista.

💰 Expensen hinnoittelu on läpinäkyvä – kustannukset eivät pääse yllättämään ja tiedät mistä maksat.

❄️ Pohjoismaalaisille yrityksille – käytössä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Säästä työaikaa Visma.net Expensellä
Säästä työaikaa Visma.net Expensellä
“Visma.net Expense on vähentänyt taloushallinnossa merkittävästi manuaalisen työn määrää. Käyttäjät ovat kokeneet järjestelmän helppokäyttöiseksi ja lisäksi kuitit sekä laskut pysyvät tallessa yhdessä paikassa.”

Selkeästi hinnoiteltu matka- ja kululaskuohjelma

Visma.net Expensen hinta määräytyy käyttäjien lukumäärän mukaan. Kustannukset eivät pääse yllättämään ja tiedät mistä maksat. Käyttäjistä, jotka ovat pelkästään laskujen hyväksyjiä, ei veloiteta erikseen. Tulorekisteriraportointi ja mobiilisovellusten käyttö sisältyy hintaan.

Visma.net Expense 7.18€/käyttäjä/kk

Matkalaskujen ja kulujen hallinta

Kokeile Expenseä maksutta!

Ota käyttöön Visma.net Expensen maksuton kokeiluympäristö, jossa pääset kokeilemaan matka- & kululaskujen kirjaamista selaimessa sekä kuittien käsittelyä mobiilisovelluksella. Saat kokeilla toiminnallisuuksia 14 päivää kiireettä. Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. 

Aameksen asiantuntijat auttavat sinut alkuun ja tukevat tarpeidesi mukaan matkan varrella.

Käsittele kuitit ja kululaskut nopeasti mobiilisovelluksella

Kuittien käsittely ja kululaskujen syöttäminen onnistuu sujuvasti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla; kuvaa kuitti, muodosta kululasku ja lähetä hyväksyntään. Laskujen hyväksyntä onnistuu mobiillisovelluksella sekä selaimella.

Katso videolta kuittien käsittely ja kululaskujen syöttö Visma.net Expense Employee -mobiilisovelluksessa!

Miksi valita Aames Oy? 

 • Luotettava kumppani
  Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana kumppanina. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä  jo yli  20 vuotta. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun sekä asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärrykseen. Mitä perinpohjaisemmin tunnemme yrityksesi, sitä paremmin voimme palvella ja tarjota tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

 • Tärkein arvomme on asiakkaiden auttaminen
  Vuodet ovat vierineet, mutta toimintamme perusarvot ovat säilyneet samoina. Tärkein arvomme on asiakkaiden auttaminen. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme sinun menestyvän omassa liiketoiminnassasi.
  Haemme aina yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin.

 • Tavoitteena lisäarvoa 
  Tavoitteenamme on tuottaa mitattavaa lisäarvoa yrityksellesi – vapauttaa aikaa liiketoimintasi kehittämiseen, harrastuksiisi tai perheesi pariin. Tunnemme alan innovatiiviset IT- ja toiminnanohjausratkaisut, joiden avulla automatisoimme yrityksesi rutiineja sekä parannamme tuottavuutta ja kilpailukykyä.

 • Panostamme asiakaspalveluun ja -ymmärrykseen
  Ajan henkeen yritykset digitalisoivat palveluitaan, myös asiakaspalveluaan. Me Aameksen asiantuntijat koemme edelleen ihmisten välisen kohtaamisen ja vuorovaikutuksen tärkeäksi. Tavoitat meidät aina tarvittaessa verkon lisäksi nopeasti myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Onko sinulla kysyttävää Visma.net Expensestä?
Ota rohkeasti yhteyttä Anninaan!

Annina Vuori
Sovellusasiantuntija
0400 402 654

Annina Vuori