Data Group Aames

Verkkokauppa

Ota verkkokauppa käyttöön, pysy kilpailussa ja paranna myyntiä

Verkko-ostamisen kasvuvauhti on merkittävää ja pandemia on edistänyt sitä entisestään. Verkkokauppa onkin myynnin kasvun elinehto. Jos et ole saavutettavissa netistä, kotimaiset ja ulkomaiset kilpailijasi syövät markkinaosuutesi ennen pitkää. Tarjoamme helppokäyttöiset verkkokauppa-alustat pieniin ja suuriin tarpeisiin.

NovaShop-B2B-verkkokauppa

Novakaupalla luot jälleenmyyjillesi sähköisen tilauskanavan, joka on integroitu Visma Nova-toiminnanohjausjärjestelmääsi. 

Tuotteet, varastosaldot ja jälleenmyyjien alennukset siirtyvät Novasta Novakauppaan ja tilaukset Novaan automaattisesti. Jälleenmyyjät kirjautuvat sisään ja näkevät heidän henkilökohtaiset alennetut hintansa Novakaupassa.

SkyShop NovaB2b verkkokauppa
Mikä on B2B verkkokauppa

Viskan verkkokauppa-alusta

Tuotemerkeille, vähittäisketjuille ja B2B:lle

  • Vaativaan tarpeeseen
  • Automatisoitu tilaushallinta
  • Subscription-malli
  • Helppokäyttöinen CMS
  • Omnichannel-toiminnot
  • Valmiit integraatiot + API

Viskan verkkokauppa- alusta tukee Nova-käyttäjiä myynnin kasvattamisessa. Vahva tuki tuotehallinnassa, B2B-myynnissä ja verkkokaupan toimintavarmuus ovat ominaisuuksia, mitä asiakkaat arvostavat ja sopivat hyvin yksiin päivittäiseen toimintaan Visma Novalla.

Viskan verkkokauppa
Viskan verkkokauppa alusta
Haluatko lisätietoja?

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 20 vuoden kokemus eri ohjelmistoratkaisuista ja palveluista. Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

Kimmo Tattari
0400 816 146

kimmo.tattari@aames.fi

Kimmo Tattari