Data Group Aames

Visma Nova

Visma Nova Toiminnanohjaus-järjestelmä

Hallitse keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja – Visma Nova on toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle sekä PK-yrityksille.

Visma Novaa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Nova on markkinoiden kestosuosikki, jonka kehitys jatkuu aktiivisena.

Visma Nova palkanlaskenta
Johda yrityksesi liiketoimintaa tehokkaasti ja virtaviivaista avainprosessit

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille. Hallitset samassa järjestelmässä yrityksesi toimintoja taloushallinnosta palkanlaskentaan, tuotannonohjaukseen, materiaalihallintoon ja raportointiin asti. Visma Novan avulla tehostat prosesseja, parannat toimintojen seurattavuutta sekä liiketoiminnan analysoitavuutta.

Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan!

Parketti Romanoff Oy asioi tutun paikallisen osaajan kanssa

”Sähköistyminen on välttämättömyys tänä päivänä. Merkittävin uudistus meidän kohdallamme on ollut sähköinen osto- ja myyntilaskujen käyttöönotto. Tämä nopeuttaa uskomattoman paljon työskentelyä, ja ennen kaikkea ratkaisun ansiosta on päästy jatkuvasta paperin pyörittämisestä eroon.”

Lue koko asiakastarina täältä..

Varaa maksuton etätutustuminen Visma Novaan! 
Visma Nova
Tukku- ja vähittäiskaupan yritykselle

Visma Nova sisältää kattavat toiminnallisuudet tukku- ja erikoistavarakaupan logistiikkaketjun hallintaan. Työkalujen avulla optimoit yrityksesi tilaus- ja toimitusketjun, sekä varmistat liiketoimintasi tehokkaan ohjaamisen.

Valmistavan teollisuuden yritykselle

Visma Nova soveltuu erilaisten valmistavan teollisuuden yritysten tarpeisiin ja tuotantoympäristöihin. Tuotannonohjauksen ja -suunnittelun työkalut helpottavat päivittäisen toiminnan pyörittämistä ja hallinnointia.

PK-yritykselle

Visma Novassa on monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut PK-yrityksen tarpeisiin. Automatisoit ja yhdistät liiketoimintasi keskeiset toiminnot sekä tiedot selkeäksi ja helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Visma Nova sisältää kattavat toiminnallisuudet tukku- ja erikoistavarakaupan logistiikkaketjun hallintaan.
Visma Novassa on monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut PK-yrityksen tarpeisiin.
Visma Nova soveltuu valmistavan teollisuuden tarpeisiin.

Visma Nova Taloushallinto

Visma Nova -taloushallinnolla hoidat myynti- ja ostoprosessit tarjouksesta tilaukseen tai ostoon yhtenä kokonaisuutena: ostolaskujen ja myynnin tiedot siirtyvät eteenpäin yhden kirjauksen perusteella.

Talousvertailun avulla tarkastelet talouden tilaa budjetoidusta toteumaan, edellisiin vuosiin ja ennusteisiin. Katelaskennalla seuraat kannattavuutta tuote- ja asiakaskohtaisesti. Kattavan ja reaaliaikaisen raportoinnin avulla olet aina tilanteen tasalla.

Toiminnanohjausjärjestelmä

Haluatko lisätietoa?

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 20 vuoden kokemus eri ohjelmistoratkaisuista ja palveluista. Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

Kimmo Tattari