Data Group Aames

Visma Nova

Visma Nova Toiminnanohjaus-järjestelmä

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille.

Hallitset samassa järjestelmässä yrityksesi taloushallintoa palkanlaskentaa, tuotannonohjausta, materiaalihallintoa sekä raportointia. 

Visma Novan eri toimintojen käyttö on helppoa.  Helppokäyttöisyys on yksi Visma Nova -asiakkaidemme eniten arvostamista ominaisuuksista!

Visma Nova palkanlaskenta
Miksi valita Aames Oy kumppaniksi?

Aames on oikeasti asiakkaistaan kiinnostunut ja valmis laittamaan kädet kyynärpäitä myöten saveen. Mielenkiintoisissa keskusteluissa tulee itse asiassa sivulauseissa ilmi asioita, joiden käsittely teetättää asiakkaalla paljon töitä ja joissa on päällekkäisiä vaiheita. Hyvänä esimerkkinä toimii työntekijöiden kuittien hankala hallinnointi. Ohimennen heitetty kommentti paljastaa päivittäisten rutiinien pullonkaulat.”
Kimmo Tattari, Aames Oy:n toimitusjohtaja

Haluatko Kimmon kylään?

Ota yhteyttä ja tilaa IT-järjestelmäsi nykytilan kartoitus veloituksetta!

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 20 vuoden kokemus eri ohjelmistoratkaisuista ja palveluista. Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

Kimmo Tattari
Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksiin!

Kaikki ratkaisumme luodaan aina asiakkaiden tarpeiden perusteella.
Tässä asiakkaamme kertovat kuinka yhteistyö on sujunut.

Innokem
Movenium tuo helpotusta urakkapalkkaan
Innokem käyttää Visma Novaa luomaan nopeita ja kustannustehokkaita prosesseja

Innokem halusi ottaa Visma Novan käyttöön sen helppokäyttöisyyden ja nopean asiakaspalvelun vuoksi. Järjestelmä sisältää myös monipuolisesti eri toiminnallisuuksia, joita voi tarpeen tullen ottaa käyttöön kun yrityksen toiminta kasvaa ja kehittyy.

Lue koko asiakastarina täältä..

Vacuumservice digitalisoi arkeaan Visma Novalla moduuli kerrallaan

”Nova on sujuvoittanut liiketoimintaa ja helpottanut jokapäiväistä työtä. Virheitäkään ei tapahdu yhtä paljon, kun kaikkea tietoa ei enää syötetä käsin, Business Developer Maria Söderlund-Kroath kertoo.

Lue koko asiakastarina täältä.. 

Parketti Romanoff Oy asioi tutun paikallisen osaajan kanssa

”Sähköistyminen on välttämättömyys tänä päivänä. Merkittävin uudistus meidän kohdallamme on ollut sähköinen osto- ja myyntilaskujen käyttöönotto. Tämä nopeuttaa uskomattoman paljon työskentelyä, ja ennen kaikkea ratkaisun ansiosta on päästy jatkuvasta paperin pyörittämisestä eroon.”

Lue koko asiakastarina täältä..

Varaa maksuton etätutustuminen Visma Novaan! 
Visma Nova