Data Group Aames

Visma Movenium

Visma Movenium - Rakennusalan suosituimmat pääurakoitsijan työkalut ja työajanseuranta

Movenium sisältää helppokäyttöiset sähköiset työkalut työmaan hallinnointiin. Hoidat työajan- ja työturvallisuudenseurannan, kulunvalvonnan, verotusilmoitukset ja perehdytykset yhden järjestelmän kautta.

Movenium on rakennusalan suosituin Työmaajärjes­telmä

Moveniumin avulla hoidat lakisääteiset kulun- ja työajanseurannat, täytät rakentamisen tiedonantovelvollisuuden sekä varmistat, että kaikki työt tulee laskutettua.

Työmaaperehdytys, työmaapäiväkirjan ylläpito sekä TR- ja MVR-mittaukset käyvät kätevästi mobiilisovelluksen avulla. Moderni käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Movenium tuo helpotusta urakkapalkkaan

Haluatko tutustua Moveniumiin? 

Kokeile Moveniumia 14 päivää maksutta! Saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja tuotepaketteja, jotka on helppo ottaa käyttöön! 

Kokeile 14 päivää maksutta

”Hyvä, kun ei parketin pohjaan kirjattuna tullut merkintöjä palkanlaskijalle. Kyllä se palkkaviidakko oli syy meillä ottaa Movenium käyttöön”
Romanoff Asennus Oy,  työpäällikkö Peter Jossandt.

Urakkapalkanlaskentaan helpotusta Moveniumilla

”Moveniumin parhaita puolia ovat helppokäyttöisyys, räätälöitävyys ja järjestelmän tuoma ajansäästö palkanlaskennassa. Myös Aameksen palvelualttius ansaitsee erityismaininnan”

Peter Jossandt, Romanoff Asennus

Visma Movenium tuo helpotusta urakkalaskentaan
Romanoff Asennus

Kiinnostuitko Visma Moveniumista?
Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Annina Vuori
Sovellusasiantuntija

0400 402 654
annina.vuori@aames.fi