Data Group Aames

Visma Payroll

Modernit ohjelmistomme, kuten Visma Payroll, tekevät palkanlaskennasta ja työntekijöiden työajanhallinnasta tehokasta ja helppoa. Voit valita erillisratkaisun palkanlaskentaan tai kokonaisratkaisun yrityksen taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen – oman tarpeenne mukaan.

Autamme vuosien tuoman kokemuksen avulla löytämään juuri sinun liiketoiminnallesi oikean ratkaisun!
Visma payroll palkanlaskenta
Visma Payroll on helppokäyttöinen ja moderni palkanlaskentaohjelma

Visma Payroll sisältää kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville yrityksille.

”Selkein hyöty Visma Payrollissa on ollut sähköinen palkkaerittely. Palkansaajat saavat oman palkkaerittelynsä sähköpostiin salasanalla suojattuina. Työaikaani säästyy joka kuukausi arviolta 1,5–2 tuntia, kun minun ei enää tarvitse laittaa palkkaerittelyitä kirjekuoriin sekä jakaa tai postittaa niitä.”

Maarit Sierimo, Toimistopäälikkö, 

Selainpohjainen palkanlaskenta
Helppo ja turvallinen käyttää missä vain

Selkeä käyttöliittymä tekee ohjelman käytöstä mukavaa. Versiopäivitykset hoituvat automaattisesti taustalla ja käytössäsi on aina viimeisin versio. Visma Payroll toimii selaimella, joten se on aina ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys ja selain.

Reaaliaikaista palkkaraportointia

Säästät aikaa ja resursseja selkeiden, reaaliaikaisten raporttien avulla. Esim. lomapalkkaraportit, joiden avulla saadaan näkyvyys työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen lomapalkkavelkaan. Raporttien porautumistoiminnoilla pääset tietoihin tapahtumatasolle saakka.

Minimoi manuaalisen työn määrän

Mallipohja- ja vakiotietoja hyödyntämällä nostat automaatioastetta ja minimoit manuaalista työtä.