Data Group Aames

Etäneuvottelut parantavat yhteistyötä

Etäneuvottelut parantavat yhteistyötä

Etäneuvottelujärjestelmä erilaisiin tarpeisiin

Laadukkaat videon välityksellä tehtävät neuvottelut toimivat tehokkaasti sekä sisäisessä että ulkoisessa yhteydenpidossa.

Etäneuvotteluiden avulla voidaan tehostaa merkittävästi työaikaa, kun matkustaminen kokouksiin vähenee. Samalla liikkumisen kustannukset pienenevät, hiilijalanjälki pienenee ja yllättäviin tilanteisiin voidaan sopeutua paremmin.

Sopiva järjestelmä erilaisiin tarpeisiin

Etäneuvottelujärjestelmää voidaan käyttää monipuolisesti mm. kokouksiin, koulutuksiin ja konsultointeihin. Järjestelmää voidaan räätälöidä käyttötarkoitukseen sopivaksi esimerkiksi neuvottelutilan sekä tiimin koon, että määriteltyjen laitevaatimusten mukaisesti. Laadukas etäneuvottelujärjestelmä toimii myös hyvin yhdessä yrityksen muiden IT-laitteiden ja sovellusten kanssa. Yrityksen ja työntekijöiden käyttämät yhteystiedot sekä jaettavat materiaalit löytyvät järjestelmästä helposti.

Etäneuvottelujärjestelmä on mahdollista sovittaa sopivaksi pienempäänkin tilaan 180 astetta peittävän kameran avulla.

Etäneuvottelujärjestelmä sisältää esimerkiksi:

  • Suuri ammattinäyttö
  • Etäneuvottelujärjestelmä
  • Mikrofoni ja kaiuttimet integroituna keskusyksikköön
  • Laadukas laajakuvakamera, joka näyttää kaikki osallistujat ilman vääristymiä kuvan reunoilla
  • Langallinen ja langaton kuvanesitys
  • Näytön automaattinen toiminta

Lue tästä, kuinka työterveysasema Työplus hyödyntää etäneuvottelujärjestelmää päivittäisessä työssään. 

Teamsilla helposti alkuun etäneuvotteluissa

Etäneuvotteluiden alkuun päästään pienellä kynnyksellä esimerkiksi Microsoft 365 -paketteihin kuuluvalla Teamsilla. Teamsin avulla monet työt onnistuvat kotoa käsin ja yhteydenpito työkavereihin käy pienellä opettelun jälkeen helposti. Kun käyttöön tarvitaan lisää ominaisuuksia, voidaan Teamsia laajentaa sopivilla lisälaitteilla ja -ominaisuuksilla.

Kysy lisää etäneuvottelujärjestelmistä tästä

M365