Data Group Aames

Kasvata omaa ja työntekijäsi osaamista Aameksen klinikalla

Aames-klinikka

Aames-klinikka tuo apua Nova osaamisen kasvattamiseen! Pääset kehittämään rutiinejasi ja hyödyntämään ohjelmistoa paremmin. Tavoitteenamme on lisätä asiakkaiden ymmärrystä kaikista Novan mahdollisuuksista ja saada juuri oikeat ratkaisut käyttöönne.

Klinikka sisältää yhdestä useampaan työpajaa, joissa asiantuntijamme opastavat työntekijöitäsi ottamaan kaiken irti käytössä olevista Nova-ohjelmista.

1. Suunnittelemme työpajat täysin asiakaskohtaisesti. Ne opettavat sovellusten käyttöä ja auttaa hahmottamaan mitä kaikkea olemassa olevilla palveluilla voi saada aikaan.

2. Pidämme aina aloituspalaverin, jossa kartoitamme nykytilanteen ja tutustumme asiakkaan tämänhetkisiin työtapoihin. Haluamme kuulla asiakkaan toiveet klinikan sisällöstä ja mitä meidän tulee ottaa huomioon. Näin et maksa mistään ylimääräisestä.

3. Klinikan jälkeen asiakas saa yhteenvetona loppuraportin, jossa käydään läpi työpajojen sisältö. Lopuksi käymme palautekeskustelun asiakkaan kanssa liittyen klinikan vaikutuksiin ja kuinka jatkaa sisäistä kehitystä.

Kysy lisää Aames-klinikasta tästä