Data Group Aames

Viskan verkkokauppa

Uusi verkkokauppa-alusta Aames Oy:n tarjontaan: Viskan!

Viskan on Ruotsista lähtöisin oleva moderni verkkokauppa-alusta ja nyt saatavilla Aames Oy:n kautta! Visma-tuoteperheeseen kuuluvalla Viskanilla on toimistot Ruotsissa Suomessa ja osana Vismaa, alusta tekee tiivistä yhteistyötä Visma ERPien kanssa. Viskan on jo integroitu VismaNet ERPiin ja seuraavana valmistumassa on Nova-integraatio.

Yhteistyön myötä Aames Oy:n asiakkailla on saatavilla Novan tueksi monipuolinen ja tehokkaasti myyntiä tukeva verkkokauppa-alusta, joka ei jää kehityksessä jälkeen.

Viskan myynnin tueksi

”Kumppanuus Aames Oy:n kanssa oli meille selkeä valinta. Vankka Nova-osaaminen ja meidän kohderyhmää asiakkaina tekivät selväksi, että juuri heidän kanssa haluamme toimia. Erityisesti meitä Viskanilla kiehtoo se, miten hyvin alustamme vahvuudet voivat tukea Nova-käyttäjiä myynnin kasvattamisessa. Vahva tuki tuotehallinnassa ja B2B-myynnissä ja verkkokaupan toimintavarmuus ovat ominaisuuksia, mitä nykyiset asiakkaamme arvostavat ja sopivat hyvin yksiin päivittäiseen toimintaan Visma Novalla. Ja sulkeutuuhan tässä myös ympyrä henkilökohtaisesti, sillä oman verkkokauppiasurani aloitin juuri Visma Novan ja eri alustojen yhdistelmillä, kiva päästä taas tutun ERPin pariin!” kuvailee Viskan Suomen toimitusjohtaja Jussi Moilanen.

Tehokas kokonaisuus

”Yhdessä Novan kanssa voimme tarjota toimintavarman ja hyvin skaalautuvan kokonaisuuden, kustannustehokkaasti. Uskon, että se tulee kiinnostamaan monia verkkokaupan parissa ja verkkokauppaa suunnittelevia yritysasiakkaita”, Moilanen jatkaa.

Onko teillä verkkokauppa suunnitelmissa tai alustan vaihtoa harkinnassa? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, olisiko Viskan teille sopiva ratkaisu. Lisää Viskanista täällä: viskan.com