Data Group Aames

Microsoft 365 Copilot on nyt saatavilla – Tarjoamme apua käyttöönottoon

Microsoft 365 Copilot on nyt saatavilla kaikille yrityksille

Microsoft 365 Copilot avustaa käyttäjää kaikissa Microsoft 365 -sovelluksissa, kuten Teamsissa, Outlookissa, Wordissa, Excelissä ja Powerpointissa. Lisäksi se tuo toimintaa helpottavia toimintoja mm. Microsoftin tietoturvatyökaluihin, Bing-hakukoneeseen, Azureen ja Power Automateen.

Copilot hyödyntää mm. suosittua OpenAI:n tekoälyä (ChatGPT), ja sitä käytetään pääasiassa kirjoittamalla kysymyksiä ja komentoja ruudun laidassa olevaan keskusteluikkunaan. Katso esittely tästä:

Kuinka saan Microsoft 365 Copilotin käyttöön?

Tekoäly on vain niin hyvä, kuin tieto, jonka se löytää. Siksi tietojenhallintaan on syytä panostaa jo ennen käyttöönottoa, jotta uudesta työkalusta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä irti ja sen käyttö on turvallista.

Tarjoamme apua Copilotin hallittuun käyttöönottoon, jotta käyttäjät voivat hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia monipuolisesti ja turvallisesti.  

Tietoturva: Autamme varmistamaan Copilotin tietoturvallisen käytön.

Tietojen saatavuus ja oikeellisuus: Luomme kanssanne tietojenhallintastrategian ja ohjeistuksen, jotta tekoäly voi toimia tehokkaasti ja luotettavasti.

Käyttöönotto ja hyödyntäminen: Autamme löytämään tehtävät, joissa tekoäly voi tuoda yritykselle ja työntekijöille lisäarvoa.

Jatkuva kehitys: Varmistamme, että koko IT-ratkaisu palvelee yritystänne nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää Microsoft 365 Copilot -palvelustamme tästä