Data Group Aames

Laskurahoitus

Yrittäjän kasvuoptimi

Yrittäjän Kasvuoptimi on erityisesti pk-yrityksien tueksi suunniteltu luotonhallinnan palvelukokonaisuus. Laskurahoitus sisältää kaikki keskeiset luotonhallinnan osa-alueet sekä liiketoiminnan harjoittamista ja kehittämistä tukevan joustavan rahoituspalvelun.

Luotonhallintapalvelut
”Palvelun avulla kohdistat myyntisi maksukykyisiin asiakkaisiin, parannat toimintaedellytyksiäsi ja vähennät luottotappioita.”

Mitä Yrittäjän Kasvuoptimi sisältää?

Yrittäjän Kasvuoptimi on markkinoiden laajin yhdeltä toimittajalta saatava pakettiratkaisu luottokaupan ja rahankierron optimointiin. Kyseessä on erityisesti pk-yrityksille suunniteltu pakettiratkaisu, joka tukee yrityksesi menestymistä ja kasvua.
Palvelu sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Luottotietopalvelun
  • Laskurahoituspalvelun
  • Myyntireskontrapalvelun
  • Perintäpalvelun

Palvelukokonaisuus on myös modulaarinen, joten siitä voidaan valita tietyt osa-alueet ja tarjota tarpeitasi vastaava ratkaisu.

Paranna yrityksesi maksuvalmiutta

Mitä palvelun käyttöönotto ja käyttö maksaa?

Palvelun käyttöönotto on maksuton. Maksat siis ainoastaan palvelun käytöstä. Palvelun hinta muodostuu kuukausimaksusta, joka perustuu laskujen kappalemäärään. Kuukausihinta sisältää luottotieto- ja myyntireskontrapalvelun sekä vapaaehtoisen perinnän. 

Laskurahoituksesta lasketaan kilpailukykyinen tarjous aina asiakaskohtaisesti. Rahoituksen hinta muodostuu pelkästä rahoitusprovisiosta. Sovittu rahoitusprovisio on kiinteä, eli rahoituskustannukseen ei vaikuta maksusuoritusten viivästyminen. Näin pystyt seuraamaan ja ennustamaan rahoituksen todellisia kustannuksia.

Miten saan palvelun käyttööni?

Vastaamme palvelun käyttöönotosta ja koordinoimme aikataulun yhteistyössä kanssasi.

Luottotietopalvelun saamme käyttöösi ketterästi verkkopalvelumme kautta. Avaamme käyttäjätunnukset ilmoittamillesi henkilöille ja palvelu on heti hyödynnettävissä. 

Joudunko vaihtamaan laskutus- tai taloushallinto-ohjelmani?

Käytössäsi olevan järjestelmän vaihtoa ei tarvita. Tyypillisesti palvelut saadaan helposti käyttöön järjestelmäintegraatioita hyödyntämällä. Meiltä löytyy valmiita integraatioita useisiin eri järjestelmiin, mitkä mahdollistavat nopeat käyttöönotot. 

Voit hoitaa laskutuksen kuten ennenkin. Saamme käyttöömme kopion laskuaineistosta ja tuotamme tietojen avulla valitsemasi luotonhallinta- ja rahoituspalvelut.