Data Group Aames

Visma.net ERP

Visma.net toiminnanohjausjärjestelmä

Visma.net ERP - rakenna oma toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Visma.net ERP on pilveen kehitetty moderni toiminnanohjausjärjestelmä, jonka päämoduulit ovat taloushallinto, logistiikka ja työnohjaus. Valitse ja maksa vain toiminnoista, joita tarvitset tässä hetkessä. Laajenna ohjelmiston toimintoja myöhemmin tarpeidesi kasvaessa.

 

Vapauta työaikaa

Anna ohjelmiston hoitaa puolestasi jokapäiväiset toiminnot, joiden suorittaminen ei vaadi erityistä huomiota. Säästät aikaa, kun voit keskittyä vain poikkeamien hallintaan, tietojen manuaalisen syöttämisen ja käsittelyn sijasta.

 

Työskentele joustavasti

Visma.net ERP on pilvipalvelu, joten voit työskennellä selaimella missä vain ja milloin vain. Lisäksi voit käsitellä matka- ja kululaskut, hyväksyä ostolaskut ja tarkastella palkkaerittelyjä mobiilisovelluksilla. Kaikki tieto on käytettävissäsi reaaliajassa.

Vähennä kuluja

Pilviohjelmiston käyttö vähentää IT:n ja liiketoiminnan kuluja, koska voit luopua omien palvelimien, ohjelmistojen sekä lisenssien hankinnasta ja ylläpidosta. Kuukausihinnoittelu tekee yrityksesi IT-kuluista helposti ennustettavat.

Tietoturva ja yksityisyys

Yrityksesi liiketoimintakriittisten tietojen sijaitessa pilviohjelmistossa, on tietoturva aina korkeimmalla prioriteetilla. Yksityisyydensuojakäytäntömme ja -ohjeemme perustuvat EU-direktiivin 95/46/EU ja voimassa olevaan yksityisyydensuoja-lainsäädäntöön.

Skaalautuva kokonaisuus

Laajenna tai supista käyttäjämäärää tai toimintoja yrityksesi tilanteen mukaan. Maksat vain käytettävästä kokonaisuudesta. Ohjelmisto kasvaa yrityksesi mukana eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjelmistoa yrityksesi kasvaessa.

Integroitavuus

Voit laajentaa ohjelmistosi toiminnallisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.lisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.