Data Group Aames

Visma.net ERP

Visma.net toiminnanohjausjärjestelmä

Visma.net ERP - rakenna oma toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Pilvipohjaisen Visma.net ERP:n avulla hallitset yrityksesi taloutta, työnohjausta, tilauksia, toimituksia ja varastoja sekä projekteja.

Visma.net ERP on pilvipohjainen ja moderni toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoidat taloushallinnon, logistiikan, projektilaskennan ja työnohjauksen tehtävät. Saat helposti käyttöösi myös työajanseurannan sekä matka- ja kululaskujen hallinnan työkalut.

Visma.net ERP:llä luovut omien palvelimien, ohjelmistojen ja lisenssien hankinnasta sekä ylläpidosta. Pilviohjelmiston käyttö laskee it-kuluja ja tietoturvauhkia – voit myös unohtaa manuaaliset ohjelmistopäivitykset.

Ketterä ja moderni toiminnanohjaus­järjestelmä

Visma.net ERP on ratkaisu yrityksille, joille toiminnanohjausjärjestelmässä keskeistä on ketteryys ja modernius. Avoimien rajapintojen ja integraatoiden avulla järjestelmä mahdollistaa käytön erilaisissa käyttöympäristöissä.

 

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmän päämoduulit ovat taloushallinto, logistiikka ja työnohjaus. Lisäpalveluja ovat matka- ja kululaskut sekä työajanseuranta. Rakenna oma kokonaisuutesi.

Katso videolta, miten voit tehostaa yrityksesi tilaus-toimitusketjua

”Lähdimme kartoittamaan uutta järjestelmää ja päädyimme Visma.net ERP -järjestelmään. Uuden järjestelmän ehdottomana vaatimuksena oli projektilaskentatyökalu, ja sen perusteella teimme päätöksen. Myös pilvipalveluna toimiva ohjelmisto oli iso plussa.

Sohvi Haavasoja
Tecwill Oy

Tukku- ja erikoistavarakaupoille

Visma.net ERP keskittää logistiikan ja taloushallinnon toiminnot samaan järjestelmään. Sen avulla saa näkyvyyden samanaikaisesti yrityksesi taloudelliseen tilaan ja myynti-, osto- sekä varastoprosesseihin. Seuraat tehokkaasti asiakas- ja tuotekohtaista myyntiä sekä kannattavuutta.

Yrityksille, jotka tekevät projekteja

Kattava projektilaskenta on osa Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmää. Kaikki tarvittava tieto on saatavilla ja hyödynnettävissä yhden ohjelmiston kautta. Projektilaskennan avulla hoidat niin asiakasprojektit kuin yrityksesi sisäiset projektit.

Pohjoismaisille yrityksille

Visma.net ERP on mainio ratkaisu yrityksille, joilla on tytäryhtiöitä muissa pohjoismaissa tai Hollannissa. Visma.net ERP täyttää viranomais-, pankkiliikenne- ja verkkolaskustandardit Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa. Pääset yhdellä sisäänkirjautumisella nopeasti käsiksi kaikkien yritysten tietoihin.

Yrityksille, joilla on keikkatyötä

Visma.net työnohjaus tukee ja tehostaa toimintaa yrityksissä, jotka tarjoavat asennus-, ylläpito- ja huoltopalveluita asiakkailleen. Töiden resursointi, seuranta ja laskutus hoituvat yhdellä järjestelmällä. Keikkatyöntekijöillä kulkee työlista mobiililaitteessa mukana.

Miksi valita Aames Oy kumppaniksi?
 

Aames on oikeasti asiakkaistaan kiinnostunut ja valmis laittamaan kädet kyynärpäitä myöten saveen. Mielenkiintoisissa keskusteluissa tulee itse asiassa sivulauseissa ilmi asioita, joiden käsittely teetättää asiakkaalla paljon töitä ja joissa on päällekkäisiä vaiheita. Hyvänä esimerkkinä toimii työntekijöiden kuittien hankala hallinnointi. Ohimennen heitetty kommentti paljastaa päivittäisten rutiinien pullonkaulat.”
Kimmo Tattari, Aames Oy:n toimitusjohtaja

Haluatko Kimmon kylään?

Ota yhteyttä ja tilaa IT-järjestelmäsi nykytilan kartoitus veloituksetta!

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 20 vuoden kokemus eri ohjelmistoratkaisuista ja palveluista. Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

Kimmo Tattari