Data Group Aames

Videopankki

Videopankista löydät kaikki hyödylliset webinaarit sekä esittely-, tuki- ja vinkkivideot

Videoista saat vinkkejä ja apua liiketoimintasi tehostamiseksi. Paraskaan ohjelmisto tai palvelu ei auta sinua liiketoiminnassasi, jos sen käyttöönotto epäonnistuu. Selkokielisissä videoissamme kerromme parhaat käytännöt yrityksesi tueksi.


Data Group – Parempaa IT-palvelua

”Kokonaisuus toimii paljon jouhevammin ja asiakas voi saada paljon säästöjäkin aikaan” – Katso videolta mitä hyötyjä IT-palvelujen keskittäminen Data Groupille tuo.


DG DMA – helppo laitteiden käyttöönotto ja hallinta

Data Group DMA-palvelulla on helppo ottaa uudet laitteet käyttöön.


DG-vinkki: Kaikkien palveluiden käyttö turvallisesti, myös mobiilisti

Microsoft EMS:n avulla voit käyttää kertakirjautumisella kaikkia palvelujasi turvallisesti.


Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta

Microsoft Azure on pilvipalvelujen kokonaisuus, jonka yleisimpiä käyttökohteita ovat sovellus- ja palvelualustat, mobiililaitteiden turvallinen käyttö sekä tiedon ja liiketoiminnan varmistaminen. 


DG-vinkki: Miten sovitut työt edistyvät?

Office 365 Plannerissa kaikki projektin henkilöt näkevät miten sovitut työt edistyvät.


DG-vinkki: Ei enää sähläystä tiedostoversioiden kanssa

Pidä yhteyttä ajantasaisesti ja pidä kaikki kärryillä. Tarkastele sisältöä ja keskusteluhistoriaa aina halutessasi ryhmäkeskusteluissa tai yksityisissä keskusteluissa. Järjestä pieniä tai suuria kokouksia. Pidä työryhmäsi ajan tasalla lähettämällä sähköpostiviesti ketjuun. Täydennä kokouksia jakamisella, videolla ja äänineuvotteluilla, jotka sisältävät täyden puhelutuen ja muun muassa kehittyneitä äänitoimintoja.


Vinkkivideo: Visma Novan hintojen hallinnan työkalut

Tällä käyttövinkkivideolla kerrotaan miten Visma Novan Hintojen hallinta -työkaluja käytetään manuaalisen työn sekä näppäilyvirheiden vähentämiseksi.


Visma Nova & integraatiot -webinaarin tallenne, 4.9.2018

Webinaarissa kerromme Aames Oy:n Kimmo Tattarin kanssa Visma Novan SaaS (ylläpidetty, Software as a Service) -versiosta, sekä sen liittämisestä muihin käytössä oleviin ohjelmistoihin kuten verkkokauppaan, kassaan tai CRM-järjestelmään. Käymme läpi käytännön esimerkit miten automaatiot voi ja kannattaa hoitaa.

Kommentoi